طرز تهیه ی گالانتین مرغ ( مرغ درسته بدون استخوان )
چهارشنبه, ۱۳ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۴۹ ب.ظ
مواد لازم :
برنج پخته و آبکش شده | نصف پیمانه |
روغن مایع و خلال نارنج | از هر کدام نصف پیمانه |
خلال بادام و پسته | از هر کدام یک بسته کوچک |
خلال هویج | 1/4پیمانه |
مرغ درشت | یک عدد |
نمک، آبلیمو و فلفل و زغفران | به میزان لازم |
طرز تهیه:
مرغ را از شب قبل در نمک، فلفل و آبلیمو یا در آب نمک قرار دهید. از زیر گردن مرغ تا انتهای دم مرغ را چاک داده و گوشتهای مرغ را از استخوان جدا کنید. مجددا داخل مرغ را با آبلیمو، نمک و فلفل مزهدار کرده و خلال بادام، خلال نارنج، برنج پخته، خلال پسته و خلال هویج را در داخل مرغ قرار دهید و مرغ را با نخ و سوزن بدوزید. سپس قسمت خارجی مرغ را زعفران و روغن مالیده کنار بگذارید.
در سینی فر کمی سیب درختی، کرفس، هویج و سبزیجات معطر و پیازچه قرار داده و مرغ زعفرانی را به همراه یک لیوان آب روی این مواد قرار دهید و به مدت یک ساعت و نیم الی دو ساعت در طبقه وسط با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید. در این میان هر 20 دقیقه یکبار به مرغ سر زده اگر آب آن کم شد به آن آب اضافه کرده تا در نهایت رنگ مرغ طلایی شود.
منبع : sooran.com
۹۲/۰۶/۱۳