طرز تهیه ی لوبیا سبز تند ( غذای هندی )
شنبه, ۹ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۱۲ ب.ظ
مواد لازم :
لوبیا سبز ( سر و دم آنها را زده و از وسط نصف کنید ) | نیم کیلو |
زنجبیل تازه و پوست کنده | به مقدار لازم |
سیر پوست کنده | ده حبه |
آب | یک فنجان |
روغن گیاهی | 4 قاشق سوپ خوری |
زیره | سه قاشق چای خوری |
دانه گشنیز آسیاب شده | دو قاشق چای خوری |
گوجه فرنگی متوسط پوست کنده و خرد شده | 2 عدد |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل آسیاب شده تازه | به مقدار لازم |
آب لیمو | سه قاشق سوپ خوری |
طرز تهیه :
زنجبیل و سیر را در مخلوط کن ریخته و نصف فنجان آب به آن افزوده و کاملا با هم مخلوط کنید . روغن را در یک ماهیتابه سر گشاد روی حرارت ملایم داغ کنید . پس از اینکه داغ شد زیره ها را در روغن ریخته و نیم دقیقه در روغن سرخ کنید .
مخلوط زنجبیل و سیر را به آن بیفزائید و به مدت دو دقیقه در روغن تفت دهید . سپس دانه گشنیز را نیز به آن اضافه کنید و چند دقیقه در روغن سرخ کنید . گوجه های خرد شده را روی مواد سرخ شده ریخته و دو دقیقه بپزید و در همان حال با پشت قاشق گوجه ها را له کنید . لوبیا ، نمک و یک فنجان آب را به مواد اضافه کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا لوبیا کاملا ترد شود . درب ظرف را برداشته ، روی آن آب لیمو و سپس فلفل فراوان بریزید و شعله را زیاد کنید تا آب خوراک بخار شود .
منبع : sooran.com
۹۲/۰۶/۰۹