طرز تهیه ی ترشی انار
يكشنبه, ۷ مهر ۱۳۹۲، ۱۰:۴۱ ب.ظ
مواد لازم :
گل کلم ریز خرد شده | 200 گرم |
انار دانه شده | سه عدد بزرگ |
فلفل کبابی تند | دو عدد |
فلفل شیرین | چهار عدد |
ساقه کرفس ریز خرد شده | دو پیمانه |
گوجه مینیاتوری | 10 عدد |
سیر خرد شده | یک بوته |
فلفل سیاه نکوبیده | یک قاشق مرباخوری |
نمک و سرکه سفید | به میزان لازم |
آب انار | دو پیمانه |
طرز تهیه :
تمام مواد را مخلوط کرده در شیشه ریخته و روی آن سرکه میریزیم تا روی مواد را بپوشاند. پس از یک ماه ترشی آماده مصرف است.
منبع : sooran.com
۹۲/۰۷/۰۷