طرز تهیه کباب ژاپنی
پنجشنبه, ۲۱ شهریور ۱۳۹۲، ۰۵:۳۸ ب.ظ
سیر | 4 حبه خرد شده |
روغن مایع | 2 قاشق سوپخوری |
پودر زنجبیل | 1 قاشق چایخوری |
شیره انگور | 1 قاشق سوپخوری |
گوشت فیله گوساله یا راسته گوسفند | 125 گرم |
سس سویا | 1 قاشق سوپخوری |
پودر خردل | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه کباب ژاپنی:
این کباب طعم خیلی خوبی دارد. و خیلی ساده آماده میشود.
گوشت را به نوارهای یک سانتی متری خرد میکنیم بعد کل مواد را با هم مخلوط میکنیم.
ابتدا سیر را به گوشت اضافه کرده بعد روغن مایع، پودر زنجبیل و پودر خردل، سویا سس و شیره انگور را اضافه میکنیم و کامل مخلوط میکنیم بعد در حرارت اتاق حدود نیم ساعت استراحت میدهیم تا گوشت طعم ادویه و سویا سس را به خودش بگیرد.
گوشتها که استراحت کرد بعد به فرم دال بریده به سیخ میکشیم و حدود 5 تا 7 دقیقه روی ذغال کباب میکنیم هر طرف گوشتها حدوداً 3 دقیقه بپزد یک طرف که کامل پخته شد طرف دیگر را میپزیم.
منبع : sooran.com
۹۲/۰۶/۲۱