بیتل

مشخصات بلاگ
بیتل

طرز تهیه مربای پوست پرتقال ، مربای پاییزی

يكشنبه, ۵ آبان ۱۳۹۲، ۰۳:۵۸ ب.ظ

درست کردن مربا پوست پرتقال, نحوه تهیه مربا پوست پرتقال


یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در فصل پاییز مربای پوست پرتقال است.

مواد لازم :

 شکر  نیم کیلو
 پوست پرتقال  ۲۰۰ گرم
 آبلیمو  ۱ قاشق سوپخوری
 آب  دو لیوان


طرز تهیه مربای پوست پرتقال ، مربای پاییزی :
قسمت سفیدی های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می کنیم .

 

درست کردن مربا پوست پرتقال, نحوه تهیه مربا پوست پرتقال


پوست پرتقال ها را در آبجوش ریخته و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش می کنیم . این مرحله را کلا"  ۳ بار تکرار می کنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود .

 

درست کردن مربا پوست پرتقال, نحوه تهیه مربا پوست پرتقال


شکر را با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید .

 

درست کردن مربا پوست پرتقال, نحوه تهیه مربا پوست پرتقال


بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند .
بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم ( از در قابلمه استفاده نکنید ) و اجازه می دهیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بماند .

 

درست کردن مربا پوست پرتقال, نحوه تهیه مربا پوست پرتقال


برای نگهداری ، مربا رو داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید .

 

درست کردن مربا پوست پرتقال, نحوه تهیه مربا پوست پرتقال


منبع : baharsite.com

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۲/۰۸/۰۵

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی