بیتل

مشخصات بلاگ
بیتل

طرز تهیه سس هندوانه

دوشنبه, ۹ ارديبهشت ۱۳۹۲، ۰۶:۳۸ ق.ظ

طرز تهیه سرکه هندوانه


با هندوانه ی قرمز رنگ می توانید طبق دستور زیریک سس بسیار خوشمزه درست کنید و آن را بر روی سالاد سبزیجات ریخته و از طعم آن لذت ببرید.

دستورالعمل زیر به اندازه ۲ کاسه گفته شده است.

زمان لازم :۱۵ دقیقه
مواد لازم :
در ۴ گروه طبقه بندی شده است :
۱ پیاله برش هایی ازهندوانه ی بی دانه 
۱ پیاله از توت فرنگی های نصف شده
۲ قاشق غذاخوری سرکه ی سفید
۱ قاشق غذا خوری شکر
۱ قاشق چای خوری پوست پرتغال رنده شده

طرز تهیه :
ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم می زنیم تا کاملا یکدست شده و صاف شود.
باید فورا آن را سرو کنید چرا که در یخچال بیشتراز ۳ روز نمی توانید آن را نگه دارید.
قبل از مصرف به خوبی آن را تکان دهید.

اطلاعات غذایی این سس :
کالری ۱۱
کل چربی ۰ گرم
چربی اشباع ۰ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم
سدیم ۱ میلی گرم
فیبر ۰ گرم
پروتئین ۰ گرم

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۲/۰۲/۰۹

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی