طرز تهیه سس هندوانه
با هندوانه ی قرمز رنگ می توانید طبق دستور زیریک سس بسیار خوشمزه درست کنید و آن را بر روی سالاد سبزیجات ریخته و از طعم آن لذت ببرید.
دستورالعمل زیر به اندازه ۲ کاسه گفته شده است.
زمان لازم :۱۵ دقیقه
مواد لازم :
در ۴ گروه طبقه بندی شده است :
۱ پیاله برش هایی ازهندوانه ی بی دانه
۱ پیاله از توت فرنگی های نصف شده
۲ قاشق غذاخوری سرکه ی سفید
۱ قاشق غذا خوری شکر
۱ قاشق چای خوری پوست پرتغال رنده شده
طرز تهیه :
ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم می زنیم تا کاملا یکدست شده و صاف شود.
باید فورا آن را سرو کنید چرا که در یخچال بیشتراز ۳ روز نمی توانید آن را نگه دارید.
قبل از مصرف به خوبی آن را تکان دهید.
اطلاعات غذایی این سس :
کالری ۱۱
کل چربی ۰ گرم
چربی اشباع ۰ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم
سدیم ۱ میلی گرم
فیبر ۰ گرم
پروتئین ۰ گرم