طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی
پنجشنبه, ۳ مرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۵۸ ب.ظ

| گوشت کبابی برش نازک داده شده | 600 گرم ( 6 برش ) | 
| ریحان تازه آسیاب شده | نصف فنجان | 
| فلفل قرمز کبابی شده | 2 عدد | 
| پنیر پیتزای پارمسان رنده شده | 4 قاشق سوپ خوری | 
| جعفری خرد شده | 2 قاشق سوپ خوری | 
| روغن زیتون | دو قاشق سوپ خوری | 
| فلفل سیاه آسیاب شده | 2 قاشق سوپ خوری | 
| نمک و فلفل | به میزان لازم | 
| سرکه | یک چهارم فنجان | 
| سیر | 2 حبه | 
طرز تهیه :
برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید . گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید . برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید .دو قاشق  روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید . به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید . یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید . رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید . مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید .
بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید .
منبع : sooran.com
۹۲/۰۵/۰۳
