طرز تهیه ترشی تخم مرغ
يكشنبه, ۱۵ دی ۱۳۹۲، ۰۷:۴۰ ب.ظ

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه
مواد لازم :
| چغندر قرمز | 425 گرم |
| شکر قهوه ای | 50 گرم |
| سرکه | 1/2 فنجان |
| آب سرد | 1/2 فنجان |
| نمک | 1/2 قاشق چای خوری |
| میخک | 4 عدد |
| چوب دارچین کوچک | 1 عدد |
| تخم مرغ آب پز شده | 6 عدد |
طرز تهیه:
شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت 8 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید.
چغندر ها را اضافه کرده و 2 دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند.
پوست تخم مرغ های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل 5 روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید.

منبع : sooran.com
۹۲/۱۰/۱۵