طرز تهیه ترحلوا مخصوص افطار
يكشنبه, ۲۳ تیر ۱۳۹۲، ۰۲:۳۱ ب.ظ
مواد مورد نیاز :
آرد برنج | 115 گرم |
شکر | 120 گرم |
آب | 170 میلی لیتر |
گلاب | 60 میلی لیتر |
زعفران دم کرده | ½ قاشق چایخوری |
روغن | ½ پیمانه |
هل | کمی |
طرز تهیه :
روغن را در تابه بریزید و آرد را به آن بیفزایید با شعله ملایم حدود 10 دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.
تابه را از روی حرارت بردارید و در صورت دلخواه هل کوبیده را بیفزایید و در آخر شربت را اضافه کنید.
کمی که خنک شد در قیف با سرقیف شکوفه بریزید ودر کاغذ بریزید و روی آن را با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید.
طرز تهیه شربت :
آب و شکر و زعفران و گلاب را در ظرفی روی حرارت بگذارید از زمانی که شکر حل شد به مدت 3 دقیقه بجوشد .
سپس خاموش کنید و به آرد بیفزایید.
منبع : seemorgh.com
۹۲/۰۴/۲۳