طرز تهیه آش شیر مخصوص افطار
سه شنبه, ۸ مرداد ۱۳۹۲، ۰۲:۵۲ ب.ظ
آش شیر از غذاهای محلی دریان در استان آذربایجان شرقی است. در زیر مواد لازم و طرز تهیه آن توضیح داده شده است:
مواد لازم : برای ۴ تا ۶ نفر
شیر | ۱ لیتر |
گندم پوست کنده | ۳۰۰ گرم |
نخود | ۶۰ گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
کشمش بی دانه، گردو، بادام | جهت تزیین |
طرز تهیه :
گندم را از شب قبل خیس نمایید و با یک لیتر آب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید تا زمانی که نخود پخته شود و گندم کاملاً لعاب دار شود.
سپس کمی نمک اضافه نمایید تا زمانی که آب حبوبات کشیده شود.
در این زمان شیر را بیفزایید و شعله را ملایم نمایید تا آش غلیظ شود.
در پایان، آش را در ظرف کشیده روی آن مقدار قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید.
در کنار این آش معمولاً فالوده ی خانگی سرو می شود.
انرژی کل: ۱۶۰۰کیلو کالری
منبع : asemoni.com
۹۲/۰۵/۰۸