طرز تهیه آش بلغور مخصوص افطار
پنجشنبه, ۱۰ مرداد ۱۳۹۲، ۰۴:۴۶ ق.ظ

مواد لازم برای آش بلغور:
| لوبیاسفید | نصف پیمانه |
| لوبیا قرمز | یک پیمانه |
| نخود | نصف پیمانه |
| عدس | یک پیمانه |
| بلغور جو | 1/5 پیمانه |
| بلغور گندم | 1/5 پیمانه |
| پیاز | دو عدد |
| سیر | ده حبه |
| سبزی آش | یک و نیم کیلو |
| نعنا خشک | یک قاشق غذاخوری |
| نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
| کشک | به میزان لازم |
| روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه آش بـلغـور مخصوص افطار:
ابتدا حبوبات را به مدت 12 ساعت خیس کرده سپس میپزیم. وقتی کمی پخته شد بلغورها را به آن اضافه میکنیم و وقتی کاملا پخته شد، سبزی و یک پیاز رنده و سرخ شده را به آن اضافه میکنیم. سپس سیر رنده شده و نعنا را تفت داده و میافزاییم (وقتی آش جا افتاد) نمک و فلفل را اضافه کرده و (سیر، پیاز و نعنا را با زردچوبه سرخ میکنیم) در صورت تمایل میتوانیم کشک را هم در آش ریخته و بگذاریم چند جوش بزند.
این آش اگر تند باشد خوشمزهتر است.
منبع : sooran.com
۹۲/۰۵/۱۰