طرز تهیه آش بلغور مخصوص افطار
پنجشنبه, ۱۰ مرداد ۱۳۹۲، ۰۴:۴۶ ق.ظ
مواد لازم برای آش بلغور:
لوبیاسفید | نصف پیمانه |
لوبیا قرمز | یک پیمانه |
نخود | نصف پیمانه |
عدس | یک پیمانه |
بلغور جو | 1/5 پیمانه |
بلغور گندم | 1/5 پیمانه |
پیاز | دو عدد |
سیر | ده حبه |
سبزی آش | یک و نیم کیلو |
نعنا خشک | یک قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
کشک | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه آش بـلغـور مخصوص افطار:
ابتدا حبوبات را به مدت 12 ساعت خیس کرده سپس میپزیم. وقتی کمی پخته شد بلغورها را به آن اضافه میکنیم و وقتی کاملا پخته شد، سبزی و یک پیاز رنده و سرخ شده را به آن اضافه میکنیم. سپس سیر رنده شده و نعنا را تفت داده و میافزاییم (وقتی آش جا افتاد) نمک و فلفل را اضافه کرده و (سیر، پیاز و نعنا را با زردچوبه سرخ میکنیم) در صورت تمایل میتوانیم کشک را هم در آش ریخته و بگذاریم چند جوش بزند.
این آش اگر تند باشد خوشمزهتر است.
منبع : sooran.com
۹۲/۰۵/۱۰