بیتل

مشخصات بلاگ
بیتل

شیرینی اسکار ، برای عید فطر

سه شنبه, ۱۵ مرداد ۱۳۹۲، ۰۳:۳۰ ب.ظ

پخت شیرینی اسکار, شیرینی های مخصوص عید فطر


با این شیرینی در عید فطر کام تان را شیرین تر کنید.
شیرینی اسکار یکی از شیرینی های معروف هست و می تونید از اون به عنوان یک شیرینی خوش طعم برای عید فطر استفاده کنید . امیدوارم از درست کردن و خوردنش لذت ببرید .

مواد لازم :

 کره  100 گرم
 پودر قند  50 گرم (هر پیمانه پودر قند برابر با 125 گرم هست)
 هل ساییده نصف ق م
 وانیل  نصف ق م
 آرد  175 - 150 گرم (هر پیمانه آرد برابر با 125 گرم می باشد)
گردوی ریز نگینی شده 150 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
سفیده تخم مرغ 1 عدد

 

پخت شیرینی اسکار, شیرینی های مخصوص عید فطر


طرز تهیه :
کره و پودر قند را 5 دقیقه با همزن می زنیم .


پخت شیرینی اسکار, شیرینی های مخصوص عید فطر


وقتی می گیم کره رو بزنید تا سبک و کرم رنگ بشه ، دقیقا" منظور همین تصویری هست که می بینید .


پخت شیرینی اسکار, شیرینی های مخصوص عید فطر


بعد زرده و هل و وانیل رو  اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم .


پخت شیرینی اسکار, شیرینی های مخصوص عید فطر


بعد کم کم آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک  هم می زنیم باید خمیر کمی شل باشه نه سفت .


پخت شیرینی اسکار, شیرینی های مخصوص عید فطر

 

پخت شیرینی اسکار, شیرینی های مخصوص عید فطر


از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنیم .


پخت شیرینی اسکار, شیرینی های مخصوص عید فطر


دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم.
نکته : گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید .
نکته : شیرینی در سفیده نباید بماند .


پخت شیرینی اسکار, شیرینی های مخصوص عید فطر


بعد با چنگال برداشته و داخل گردوها می اندازیم و با گردو خوب می پوشانیم .


پخت شیرینی اسکار, شیرینی های مخصوص عید فطر

 

پخت شیرینی اسکار, شیرینی های مخصوص عید فطر


می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست .


پخت شیرینی اسکار, شیرینی های مخصوص عید فطر

 

پخت شیرینی اسکار, شیرینی های مخصوص عید فطر


پخت شیرینی اسکار, شیرینی های مخصوص عید فطر


حدودا 35 - 40 دقیقه  و با دمای 165 درجه سانتیگراد طبقه وسط .


پخت شیرینی اسکار, شیرینی های مخصوص عید فطر


از فر درآورده و در حالت ولرم  1 ق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود .
نکته : اگر سرد باشد پودر قند به آنها نمی چسبد و اگر داغ باشد پودر قند آب می شود .


پخت شیرینی اسکار, شیرینی های مخصوص عید فطر


نکته :  لزومی ندارد سینی فر را چرب کنید .
برای نگهداری آنرا در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید .
با این مقدار مواد 50 عدد شیرینی اسکار خواهیم داشت ( البته بستگی به این داره که شما اندازه اسکارها را چقدر در نظر بگیرید ) .

پخت شیرینی اسکار, شیرینی های مخصوص عید فطر


منبع : baharsite.com

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۲/۰۵/۱۵

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی