دلمه بادمجان با سس پنیر
سه شنبه, ۱۴ خرداد ۱۳۹۲، ۰۲:۱۲ ق.ظ
مواد لازم :
بادمجان دلمهای | سه عدد |
فیلهمرغ | 50 گرم |
فیله گوجهفرنگی | 50 گرم (دو عدد) |
فلفلدلمهای خرد شده | یک عدد |
پیاز خرد شده | یک عدد |
سیر | چهار حبه |
آرد گندم | سه قاشق غذاخوری |
شیر | دو لیوان |
پنیر پیتزا | 150 گرم |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
کره | 100 گرم |
جعفری ساطوری شده | سه قاشق غذاخوری |
طرز تهیه :
درون یک تابه، پیاز، زردچوبه و سیر میریزیم و مقداری تفت میدهیم سپس فیلهمرغ و فلفلدلمهای را میافزاییم. مقداری نمک و فلفل به آن زده، در انتها گوجهفرنگی را به آن اضافه کرده، حرارت را خاموش میکنیم با این مواد داخل بادنجانها را پر میکنیم و آنگاه آرد و کره را روی حرارت قرار داده تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کمکم شیر را افزوده تا گلوله نشود و سس را روی آن میریزیم بعد با پنیرپیتزا روی آن را میپوشانیم، داخل یک پیرکس را از این بادنجانها پر میکنیم و در فری که از قبل گرم شده در دمای 210 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر قرار دهید. یا میتوانید روی حرارت گاز قرار دهید.در موقع سرو مقداری جعفری روی دلمهها میریزیم.
منبع : groohashpazi.blogfa.com
۹۲/۰۳/۱۴