جوجه را این بار به سبک ایتالیایی درست کنید
سه شنبه, ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲، ۰۳:۰۹ ب.ظ
مواد لازم :
سس مایونز | سه چهارم پیمانه |
پنیر پارمزان رنده شده | یک دوم پیمانه |
پودر سیر | سه چهارم قاشق چای خوری |
آرد سوخاری ایتالیایی | سه چهارم پیمانه |
سینه مرغ، نصف شده | دو عدد (چهار تکه) |
روش تهیه :
_ دمای فر را روی 425 درجه فارنهایت تنظیم نمایید.
_ سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید.
_ آرد سوخاری را در ظرف جداگانه ای بریزید.
_ تکههای مرغ را ابتدا به ترکیب سس مایونز و سپس به آرد سوخاری آغشته نمایید. طوری که سس مایونز و سپس آرد، کاملاً اطراف مرغ را بپوشانند.
_ آنها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً سرخ و برشته و طلایی رنگ شوند.
_ جوجه ایتالیایی برای یک پذیرایی بی نظیر آماده است.
۹۲/۰۲/۲۴