تکنیک های خانه داری را بهتر بشناسید
آیا میخواهید آشپز بهتری باشید؟ خب! شاید یکی از راههایش این باشد که روز و شبتان را لابهلای کتابهای آشپزی بگذرانید. اما این تنها راهش نیست، گاهی تجربه است که به کارتان میآید؛ تجربیات ساده اما به درد بخور. شاید لازم باشد چندین و چند بار اشتباه کنید تا سرانجام چم و خم کار را یاد بگیرید. شاید باید آنقدر زحمت بکشید که فوت و فنها را بیاموزید. اگر واقعا قصد دارید آشپز بهتری باشید این را بدانید که هدف ما کمک به شماست.
تخممرغ تازه، تخممرغ کهنه!
چقدر برایتان مهم است تخممرغی که برای خوردن و آشپزی انتخاب میکنید تازه باشد؟ اگر جزو آن دسته آدمهایی هستید که تازه بودن یا کهنه بودن تخممرغ برایتان به شدت حائز اهمیت است، پس بهتر است 2، 3 امتحان ساده را تجربه کنید که به شما نشان میدهد آیا یک تخممرغ سالم است یا خیر...
1- از ظاهر تخممرغ میتوانید به تازگی یا کهنگی آن پی ببرید. یادتان باشد که تخممرغهای تازه ظاهری زبر و خشن دارند و پوست آنها درست مانند گچ میماند اما تخممرغهایی که کهنه هستند ظاهری صاف و شفاف دارند.
2- ته تخممرغ خام را شکسته، قدری از پوسته آن را بردارید. در این قسمت معمولا هوا جمع میشود. هرچه مقدار هوا بیشتر باشد یعنی فضای بیشتری را به خود اختصاص داده باشد تخممرغ کهنهتر است اما اگر حجم تخممرغ بیشتر و هوای موجود در آن کمتر باشد تخممرغ تازهتر است.
امان از بوی زُخم!
اگر موقع طبخ مرغ، دست بر قضا متوجه شدید که در خانه پیاز ندارید نباید بابت بوی زُخم آن نگران شوید. در این مواقع باید سراغ هویج بروید. کافی است یک عدد هویج را درسته یا خرد کرده همراه مرغ در حال طبخ بپزید تا بوی زُخم آن گرفته شود. هویج در عین حال باعث خوشمزهتر شدن و لعابدار شدن آب مرغ شما هم خواهد شد.
نوشابه وارد میشود!
بیشتر آدمها نوشابه را به پای ثابت سفرههای غذایشان تبدیل کردهاند. هر چند نوشابه خوراکیای خوشمزه و مضر برای سلامت افراد است بااین حال شما میتوانید از قابلیتهای دیگر آن بهره برده و نهایت استفاده را از آن ببرید. آیا از لک و پیسهای داخل سینک ظرفشویی خانهتان کلافه شدهاید؟ آیا احساس میکنید هیچ وقت این امکان وجود ندارد که یک سینک براق و درست و حسابی داشته باشید؟ خب بهتر است بابت هیچ کدام از این مسائل ناراحت نباشید چون همان نوشابهای که برای سلامت جسم شما ضرر دارد اینجا حسابی به کارتان خواهد آمد. شما میتوانید با استفاده از نوشابه سینک ظرفشوییتان را برق بیندازید. اسکاج را بردارید، نوشابه را داخل سینک بریزید با اسکاج بشویید و سپس آن را با آب بشویید. آبکش کنید. نتیجه فوقالعادهای را خواهید دید.
سوسیس سرحال و خوشمزه
سوسیس جزو آن دسته خوراکیهای محبوبی است که اتفاقا طبخ سریع آن سبب میشود خیلی بیشتر از انواع دیگر خوردنیها مورد استفاده قرار بگیرد. با این حال، راههایی وجود دارد که سبب میشود سوسیس را خوشمزهتر و البته خوشچهرهتر طبخ و سپس نوشجان کنید. برای این موضوع 2 راه وجود دارد. قبل از اینکه سوسیس را سرخ کنید به مدت 8 دقیقه آن را داخل آب بجوشانید. به این ترتیب سوسیس کمتر جمع میشود و به هیچ عنوان ترک نمیخورد. اگر میخواهید سوسیسها موقع سرخ شدن خیلی جمع و جور نشوند و به قول معروف چروک نخورند! میتوانید قبل از سرخ کردن آنها را در کمی آرد بغلتانید و بعد داخل روغن داغ بیندازید.
کاربرد جدید لیمو ترش
گاهی اوقات بوی مرغ و ماهی آنقدر آزاردهنده میشود که واقعا نمیدانید باید چه کنید! در چنین مواقعی پیش میآید که این بوی آزاردهنده تمام فضای یخچال و آشپزخانه را دربرمیگیرد و چه بسا تا چند روزی هم باقی میماند. با این اوصاف نگران این موضوع نباشید چون راهحل بسیار سادهای در همین رابطه وجود دارد. فقط کافی است یک لیموترش را از وسط نصف کنید و مرغ یا ماهی را با آب آن بشویید. البته بهتر است آب لیموترش را با کمی آب مخلوط کنید و بعد مرغ و ماهی را با آن بشویید. در مرحله بعد، کمی نمک به لیموترش اضافه کنید و آرام آرام روی مرغ و ماهی بمالید. به این ترتیب بوی مرغ و ماهی از بین میرود.
منبع:bartarinha