تبدیل تلفن همراه به درمانگر جیبی برای پیگیری خلق و خو
محققان آزمایشگاه رایانه دانشگاه کمبریج برنامه جدیدی را طراحی کردهاند که خلق و خوی انسان را در طول روز پیگیری کرده و میتواند تلفن همراه هوشمند را به یک درمانگر جیبی تبدیل کند.
به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این برنامه رایگان از این واقعیت بهره میگیرد که تلفنها بطور فزایندهای از قابلیت جمعآوری اطلاعات در مورد مکان فرد، میزان سر و صدای اطراف، میزان حرکت فرد در محیط و فردی که در حال ارتباط با آن است، برخوردارند.
این برنامه بطور نامرئی اطلاعاتی مانند الگوهای تماس و پیامک افراد را برای پیگیری مکالمات آنها و بررسی احساسات انسان ارزیابی میکنند.
برنامه «حس عواطف» با استفاده از حسگرهای داخلی سیستم مکانیابی جهانی، شتابسنج و میکروفون یک الگو از عادات، فعالیتها و امور روزمره شخص را ایجاد خواهد کرد.
این برنامه برای گوشیهای آندروید بطور رایگان در دسترس بوده و همان طور که کاربر زندگی عادی خود را ادامه میدهد، به ثبت فعالیتهای وی و نمایش خلق و خوی او میپردازد.
محققان امیدوارند در طولانی مدت بتوانند اطلاعاتی را بدست بیاورند که برای مثال برای اهداف درمانی مورد استفاده قرار دهند.
طراحان این برنامه امیدوارند بتوانند رکورد دقیقی از آنچه محرک اوج عواطف مردم بوده جمعآوری کنند و برای مثال زمانی که آنها از بیشترین تنش برخوردارند را نمایش دهند.
این برنامه بخشی از یک پروژه پژوهشی برای بررسی حد ثبت خلق و خوی افراد در جهان واقعی توسط تلفنهای همراه است.
در نهایت میتوان از این تلفنها برای بررسی منظم رفتار مردم و تغییر آن برای ارتقای سلامت و بهداشت استفاده کرد.
پس از این که این تلفن اطلاعات لازم را جمعآوری کرد، از کاربر خواسته میشود یک نظرسنجی کوتاه را برای تصریح حالت احساسی خود پر کند.
در طول روز این برنامه بر روی گوشی باز شده و از کاربران در مورد احساساتش سوال میکند و با رتبهبندی خلق و خوی وی از مثبت تا منفی میزان فعالیت آنها را ثبت خواهد کرد.