بیتل

مشخصات بلاگ
بیتل

طرز تهیه ی ماهی با سس اسپانیولی

سه شنبه, ۲۹ مرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۲۴ ب.ظ

پخت ماهی با سس اسپانیولی,نحوه پخت سس اسپانیولی


مواد لازم برای 4 نفر:


 فیله ماهی کامل قزل‌آلا 4 عدد (هرکدام حدود 225 گرم)
 کره  75 گرم یا 6 قاشق سوپ‌خوری
 تخم‌مرغ  2 عدد
شوید تازه خردشده  2 قاشق سوپ‌خوری
 آب لیموترش یک قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
لیمو ترش چند برش
هویج پخته چند عدد


طرز تهیه:
1 - ابتدا ماهی‌ها را پاک کرده و تیغ آن را به صورت یک تکه خارج کنید.
نکته: برای این منظور شکم ماهی را به صورت طولی با چاقو ببرید، سپس با فشار انگشت شست روی ستون فقرات پشت، هم ستون فقرات و هم تیغ‌ها را به صورت کامل از گوشت جدا کنید.
پس از اینکه ماهی‌ها را پاک کردید، آنها را خوب بشویید و با دستمال حوله‌ای خشک کنید. سپس روی سینی فر یا تابه دسته‌فلزی‌ای - که با روغن چرب شده- از پشت پهن کنید؛ به‌صورتی که قسمت پوست ماهی روی تابه قرار گیرد.


2 - در کاسه کوچکی کره ریخته و روی شعله اجاق‌گاز آب کنید. کره آ‌ب‌شده را با قلم‌موی آشپزخانه روی گوشت ماهی‌ها بمالید و سپس آن را با نمک و فلفل سیاه طعم‌دار کنید. بعد گریل فر اجاق‌گاز را روشن کرده و روی شعله متوسط تنظیم کنید.


3 - تابه حاوی ماهی‌ها را روی سینی شبکه‌ای قرار داده و به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که گوشت ماهی بپزد، حرارت دهید. در این فاصله، تخم‌مرغ‌ها را به اندازه‌ای بپزید که کاملا سفت شود، سپس آنها را پوست کنده و ریز خرد کنید.
در پایان ماهی‌ها را به ظرف دیگری منتقل کنید و مخلوط تخم‌مرغ خردشده و شوید لیموترش را پس از کمی تفت‌دادن در کره روی ماهی‌ها بریزید. حالا ماهی‌ها را با این مخلوط به همراه لیموترش و هویج پخته سرو کنید.


منبع : sooran.com

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۲/۰۵/۲۹

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی