بیتل

مشخصات بلاگ
بیتل

طرز تهیه شیرینی خامه ای

شنبه, ۶ مهر ۱۳۹۲، ۰۹:۵۰ ب.ظ

طرز تهیه شیرینی خامه ای , نحوه درست کردن شیرینی خامه ای


مواد لازم :

 آرد کیک  ۷۵ گرم
 آرد ذرت  ۷۵ گرم
 کرم تارتار  سه چهارم قاشق مرباخوری
 جوش شیرین کمتر از نصف قاشق مرباخوری
 تخم مرغ  ۳ عدد، سفیده و زرده از هم جدا شده
پودرقند سه چهارم لیوان
خامه و پودر قند به مقدار کافی


طرز تهیه  شیرینی خامه ای :
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید.
 سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.مواد خشک به جز پودرقند را ۳ بار با هم الک کنید.

در ظرف جداگانه ای سفیده تخم مرغ را هم بزنید، سپس پودرقند را به تدریج به آن اضافه کنید و هم  زدن را ادامه دهید تا سفت شود و شکل بگیرد. در این مرحله زرده را اضافه کنید. هر بار یک عدد و سپس هم بزنید.
مواد خشک را به مواد تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مواد به دست آمده باید کمی سفت شود.

با استفاده از قاشق مرباخوری، با حفظ فاصله مواد را یک قاشق یک قاشق بریزید و به مدت ۵ یا ۷ دقیقه بپزید.

شیرینی ها را از فر در بیاورید و پس از چند دقیقه روی سینی سیم دار بچینید. پس از این که شیرینی کامل سرد شد، به مدت ۳ ساعت در ظرف  دردار قرار دهید. سپس هر کدام را با خامه پر کرده و روی آن را با پودرقند تزئین کنید. ۳۰ دقیقه طول می کشد تا این شیرینی کمی نرم شود.


منبع : sooran.com

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۲/۰۷/۰۶

نظرات  (۱)

سلام خسته نباشیدسایت خیلی باحالی داریداگه میشه لطفابهم بگیددربخش اشپزی چه جوری میتونم مطالبتونودانلودکنم خیلی ممنون میشم.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی