بیتل

مشخصات بلاگ
بیتل

طرز تهیه سوپ پنیر و سبزیجات

پنجشنبه, ۲۱ فروردين ۱۳۹۳، ۱۰:۳۸ ق.ظ

سوپ پنیر و سبزیجات, نحوه پخت سوپ پنیر


مواد لازم :

 شیر 3 پیمانه
آرد  سه چهارم پیمانه
 پنیر چدار  یک و نیم پیمانه
 نان تست برشته شده  به مقدار دلخواه
آب مرغ یک لیتر
کرفس یک بوته
پیاز یک عدد متوسط
هویج یک عدد متوسط
کره یک قاشق مرباخوری
پاپریکا نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری


طرز تهیه :
پیاز و هویج را پوست بگیرید و مکعبی برش بزنید.
ساقه کرفس را خرد کنید.

اگر نان شما برشته نبود آن را برش بزنید و داخل فر قرار دهید تا برشته شود.
کره را در ظرف مناسب بریزید و پیاز، هویج و کرفس را کمی تفت دهید.

در ظرف دیگری آرد را به تدریج به شیر اضافه کنید تا گلوله نشود و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس سیر، فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه کنید و برای مدت ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید.

سبزیجات و آب مرغ را به مخلوط شیر و آرد اضافه کنید و روی حرارت ملایم پخت را ادامه دهید.

پنیر را رنده کنید و بعد از برداشتن سوپ از روی حرارت، آن را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر کاملاً ذوب شود. سوپ را در ظرف مناسب بریزید و کمی از نان های برشته شده را روی آن قرار دهید.

منبع : khorasannews.com

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۱/۲۱

نظرات  (۱)

۲۱ فروردين ۹۳ ، ۱۰:۵۸ سید مجتبی علمدار
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک ای اباصالح المهدی ادرکنی
سلام علیکم
امروز در دهلاویه میخوانیم:
1.زندگینامه شهید عبدالحسین برونسی (قسمت اول)
2.قسمتی از وصیتنامه شهید مجتبی بابایی زاده (قسمت اول )
3.مصباح الشریعه و مفتاح الحقیقه (قسمت اول)
4.ناگفته هایی از آیت الله بهجت(قسمت اول)
5.گمنامی به بهانه ی فاطمیه
نظر یادتون نره
http://dehlaveye.blog.ir/
یا علی التماس دعا

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی